https://antibiotiqueaugmentin.com/augmentin-et-bilan-hepatique-mauvais/

Cateva cuvinte despre noi

about.jpg

Zian Continental s.r.l. ofera servicii in regim de grupaj (LTL) dar si in regim de camion complet (FTL) in trafic international. 

Parcul auto de care dispunem este variat si cuprinde autovehicule cu prelata si duba avand volum si dimensiuni multiple, dube izoterme, dube termoking, camioane echipate ADR.

Furnizăm servicii de transport agabaritic pe trasee internaţionale din Uniunea Europeană şi interne în România.

Oferim servicii door-to-door cu incarcari zilnice (import/export) pentru toate tarile europene.

Zian Continental

Zian Continental srl este o companie de expeditii cu capital integral privat, specializata in transportul intern si international de marfa.

Compania noastra va ofera servicii de transport si logistica moderne si de cea mai inalta calitate, derulate in stricta conformitate cu prevederile Conventiei CMR, respectiv cu “Conditiile generale care reglementeaza operatiunile efectuate de casele de expeditii”, elaborate de USER (Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania).

La baza dezvoltarii noastre a stat o constanta preocupare pentru oferirea de solutii personalizate de transport si logistica pentru fiecare client in parte. Odata cu extinderea treptata a acestora, gama serviciilor oferite a ajuns sa cuprinda atat planificarea si derularea transporturilor cu mijloace proprii sau subcontractate, cat si depozitarea, manipularea si logistica marfurilor, operatiuni de cross-docking, servicii si livrari speciale.

Oferim soluţii dedicate pentru fiecare client din poziţia de specialist in coordonarea şi optimizarea serviciilor.

Creşterea permanentă a satisfacţiei clienţilor şi eficientizarea serviciilor oferite reprezintă una dintre principalele preocupări ale companiei.

Siguranta transportului este foarte importanta, iar cand vorbim de siguranta marfurilor transportate sau manipulate, valorile pe care le punem in practica sunt profesionalismul, operativitatea si responsabilitatea, astfel fiecare transport este acoperit de polita noastra de asigurarea tip CMR.

 
 

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain,
but because occasionally circumstances occur in which toil.

Aveti intrebari pentru noi?

Despre Zian Continental

Zian Continental srl este o companie de expeditii cu capital integral privat, specializata in transportul intern si international de marfa.

Harta