https://antibiotiqueaugmentin.com/augmentin-et-bilan-hepatique-mauvais/

Servicii ZIan Continental

Transport rutier

Zian Continental  ofera servicii in regim de grupaj (LTL) dar si in regim de camion complet (FTL) in trafic international.

Parcul auto de care dispunem este variat si cuprinde autovehicule cu prelata si duba avand volum si dimensiuni multiple, dube izoterme, dube termoking, camioane echipate ADR.

Furnizăm servicii de transport agabaritic pe trasee internaţionale din Uniunea Europeană şi interne în România.

Oferim servicii door-to-door cu incarcari zilnice (import/export) pentru toate tarile europene.

Transport maritim

Zian Continental va ofera servicii de transport maritim catre orice destinatie din lume si pentru orice volum de marfa, fie LCL sau FCL. Organizam transporturi in regim LCL din Asia catre Europa, Shanghai, Ningbo, Xingang, Qingdao, Bussan, Tokyo, Shenzhen, Keelung, Singapore, Hong Kong. Pe langa transportul containerizat al marfurilor generale cu containere Standard de 20’/40’/40’HC, organizam cu succes si expedierea marfurilor agabaritice cu incarcare pe containere speciale tip Flat Rack, Open Top, Platforme, precum si transportul marfurilor congelate cu containere frigorifice.

Transport aerian

Zian Continental ofera solutii de transport aerian de marfuri in intreaga lume cu avioane de linie si cu chartere, atat import cat si export, folosind serviciile celor mai importante linii aeriene.

Daca aveti la dispozitie un timp foarte scurt pentru livrarea bunurilor dumneavoastra, atunci aveti nevoie, cu siguranta, de servicii de transport aerian. Avand capacitatea si flexibilitatea de a executa un transport rapid, reteaua noastra globala si agentii de talie internationala cu care colaboram vor gasi o solutie special gandita pentru a transporta bunurile catre destinatia dorita, la momentul potrivit.

Depozitare

Zian Continental ofera servicii de depozitare si distributie pe intreg teritoriul Romaniei.

Depozitul situat in Pitesti are o capacitate de 2500 de paleti si pune la dispozitia clientilor nostrii spatii de depozitare cu temperatura ambientala precum si solutii pt depozitare la temperatura controlata, in functie de nevoile partenerilor nostri.

Serviciile pentru depozitare se pot imbina cu solutii pentru transportul marfurilor dvs catre orice destinatie din lume in cel mai scurt timp

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain,
but because occasionally circumstances occur in which toil.

Aveti intrebari pentru noi?

Despre Zian Continental

Zian Continental srl este o companie de expeditii cu capital integral privat, specializata in transportul intern si international de marfa.

Harta